Snel uw afgekeurde auto verkopen? 您所在的位置:网站首页 sloopauto inkoop Snel uw afgekeurde auto verkopen?

Snel uw afgekeurde auto verkopen?

2024-07-10 03:17| 来源: 网络整理| 查看: 265

Heeft u een auto die de APK keuring niet heeft doorstaan, dan zal u misschien denken dat een afgekeurde auto verkopen bijzonder lastig is. En dat is het ook, als u met advertenties in de weer gaat. Er zijn weinig particulieren die interesse hebben in een afgekeurde auto. Gaat u naar dealers, dan kunt u uw afgekeurde auto verkopen, maar dan vaak voor aanzienlijk minder geld dan u voor ogen had. Bij Auto Inkoop Service kopen we elke auto, wat ook de staat en de leeftijd.

Uw afgekeurde auto verkopen of repareren?

auto-inkoop-service-home-1 Een afgekeurde auto is een auto die niet door de keuring gekomen is. Vaak had u dit al verwacht, omdat uw auto oud is of u heeft gemerkt dat er gebreken zijn. Een afgekeurde auto is niet per definitie een sloopauto, want soms kunt u nog reparaties uitvoeren en toch de keuring halen. Een auto is pas een sloopauto als de reparaties duurder zijn dan de waarde van de auto. Het is goed mogelijk dat u geen zin meer heeft in reparaties en dat u liever een nieuwe auto koopt. En nu zit u met een afgekeurde auto opgescheept waarvan u vermoed dat u hem niet aan de straatstenen kwijt zal kunnen.

Wij halen uw afgekeurde auto op

Nu bezit u dus een afgekeurde auto. Deze staat voor uw deur of op uw oprit, maar u mag er in ieder geval de weg niet meer mee op. Alle onderhandelingen moeten dus bij u thuis gebeuren. Daarom hebben wij onze eigen ophaalservice waarmee we uw afgekeurde auto bij uw adres weghalen en u zich dus over het transport al geen zorgen meer hoeft te maken. En het goede nieuws is dat we dan vaak binnen 24 uur al bij u op de stoep staan met het vrijwaringsbewijs. Door uw afgekeurde auto te verkopen via Auto Inkoop Service bent u er dus snel van af.

Een goede prijs voor uw afgekeurde auto

Een ander voordeel van Auto Inkoop Service is niet alleen dat we u volledig ontzorgen en de verkoop voor u regelen, maar ook dat we een goede prijs bieden voor uw auto. Deze is volledig conform de huidige marktwaarde en dat betekent dat ons aanbod eerlijk en interessant wordt. Het geld maken we overigens direct over, via een spoedoverboeking, dus alles wordt in één korte afspraak geregeld. Wilt u liever contant betaald worden? Dan kan dat ook, maar moet u dit wel van tevoren even telefonisch aan ons doorgeven. We kunnen de betaling dan voorbereiden voordat we bij u op de stoep staan.

Wij gebruiken geen derde partijen

De reden waarom wij een goede prijs kunnen bieden en een snelle afhandeling realiseren is omdat we werken zonder tussenpersonen. U heeft dus tijdens het gehele proces alleen met onze medewerkers te maken en wij alleen met u. Dat helpt u omdat u aan één contactpunt genoeg heeft en het helpt ons omdat we alle diensten zelf in handen hebben. We kunnen u dus ook echt een eerlijke prijs bieden zonder dat we daar onze partners van moeten bekostigen. Zelfs onze ophaal service is van onszelf. U heeft altijd een contactpersoon ter beschikking en wij hebben de ruimte om u snel van dienst te zijn. Dat is voor u zowel als voor ons een bijzonder gunstig uitgangspunt.

In drie stappen van uw afgekeurde auto af

Uw afgekeurde auto verkopen via Auto Inkoop Service is dus snel en efficiënt. En daarvoor hebben we een waterdicht stappenplan opgesteld waarmee we zoveel mogelijk van het werk van u wegnemen. U zorgt ervoor dat de auto er is, dat u de papieren heeft en dat u bij de afspraak aanwezig bent. Wij doen de rest.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有